موضوعات مطرح در سرتیتر اخبار، از معضل مهاجرت گرفته تا تجاوزهای جنسی، همگی فشار قابلتوجهی بر نوجوانان و جوانان وارد میکند. این بخش از جامعه که شامل متولدین سال ۱۹۹۰ به بعد (با سن ۱۵ الی ۲۱ سال) میشود، با نام نسل Z شناخته میشوند و بنا به گزارش انجمن روانشناسی آمریکا، اخبار مربوط به «کشتار جمعی» در صدر اخبار استرسزا برای این گروه از افراد جامعه قرار گرفته است.
طبق این گزارش، با وجود این نگرانیها، افراد بالغ در این نسل (که بین ۱۸ تا ۲۱ سال سن دارند)، با احتمال کمتری در انتخابات میاندورهای سال ۲۰۱۸ شرکت خواهند کرد.
طبق این نظرسنجی که توسط مؤسسهی هاریس پل بهنمایندگی از انجمن روانشناسی آمریکا، در ماه ژوئیه و اوت ۲۰۱۸ و در بین ۳۴۵۸ بزرگسال و ۳۰۰ نوجوان ۱۵ الی ۱۷ ساله انجام شد؛ مشخص شد که بهطور خاص، ۷۵ درصد از افراد نسل Z میگویند که تیراندازیهای گروهی، یکی از منابع مهم استرسزا برای این گروه بوده است.
همچنین، نگرانی این نسل نسبت به بزرگسالان در مورد دیگر موضوعات مطرح در اخبار نیز بیشتر است. بهعنوان مثال، میتوان به واکنش مخاطبین دربارهی اخبار جدایی و اخراج خانوادههای مهاجرین (نگرانی ۵۷ درصد از افراد نسل Z در مقابل ۴۵ درصد از بالغین) یا اخبار آزار و اذیت و تجاوز جنسی (نگرانی ۵۳ درصد از افراد نسل Z، در مقابل ۳۹ درصد از بالغین) اشاره کرد. با وجود این، تنها ۵۴ درصد از افراد بالغ این نسل (سنین بین ۱۸ تا ۲۱ سال) گفتهاند که قصد دارند در انتخابات میاندورهای ایالاتمتحده رأی دهند؛ این در حالی است که این آمار برای کل جامعهی بزرگسالان به ۷۰ درصد میرسد.
مقالههای مرتبط:
این پژوهش دریافته است که آمار افرادی که میزان سلامت روانی خود را نسبتاً خوب یا ضعیف توصیف میکنند، در جوانترین نسل ایالات متحده بیشتر از نسلهای دیگر است. این آمار برای این گروه خاص، معادل ۲۷ درصد،برای نسل هزاره، معادل ۱۵ درصد و برای نسل X، معادل۱۳ درصد گزارش شده است.همچنین، آمار افرادی که درمانهای پیشرفتهی سلامت روانی دریافت کردهاند، برای جوانترین نسل، معادل ۳۷ درصد، برای نسل هزاره، معادل ۳۵ درصد، برای نسل X، معادل ۲۶ درصد، برای بزرگسالان معادل ۲۲ درصد و برای بزرگسالان مسنتر نیز، معادل ۱۵ درصد گزارش شده است.
آرتور سی. ایوانز، مدیر اجرایی انجمن میگوید:
رویدادهای جاری، بهوضوح برای هر کس در کشور، استرسزا هستند؛ اما جوانان بهصورت واقعی، تأثیر مسائل مطرحشده در اخبار را احساس میکنند؛ بهخصوص مسائلی که ممکن است خارج از کنترل آنها باشد. در عین حال، درصد بالای گزارشهای مبنی بر سلامت روانی نسبتاً خوب یا ضعیف در بین افراد نسل Z، میتواند نشانهی این باشد که آنها از آگاهی و پذیرش بیشتری در رابطه با مسائل سلامت روانی خود برخوردار هستند. دید بازتر آنها نسبت به موضوعات سلامت روانی، فرصتی مناسبی برای شروع مذاکره در مورد مدیریت استرس آنها (فارغ از علل آن) محسوب خواهد شد.
از میان هر ۱۰ نفر از افراد این نسل، ۹ نفر اظهار کردهاند که آنها حداقل یک نشانهی فیزیکی یا احساسی ناشی از استرس را تجربه کردهاند (معادل ۹۱ درصد). این علائم شامل احساس افسردگی یا غم (۵۸ درصد) یا بیعلاقگی و فقدان انگیزه یا انرژی (۵۵ درصد) میشد. تنها نیمی از کل افراد نسل Z احساس میکنند که برای مدیریت استرس خود، اقدام کافی را انجام میدهند.
مطابق یک نظرسنجی که سالیانه درمورد استرس بزرگسالان در آمریکا انجام میگیرد، پول و شغل، همچنان در صدر فهرست عوامل استرسزا قرار دارد. تقریباً دو سوم از بزرگسالان (معادل ۶۴ درصد) گزارش کردهاند که هر یک از عوامل پول و شغل، برای آنها استرسزا است. با طرح یک پرسش جدید در سال جاری در مورد منابع دیگر استرسزا، فاش شد که برای حدود ۳۳ درصد از افراد نسل Z، بدهی شخصی و برای ۳۱ درصد، بیثباتی مسکن از دیگر منابع مهم استرسزا بوده است؛ در حالی که تقریباً ۲۸ درصد از این گروه، به مشکل گرسنگی یا غذای کافی برای خوردن اشاره کردهاند.
یکی از یافتههای مهم، افزایش تحملپذیری استرس در گذر این نسلها بود. متوسط سطح در نظر گرفتهشده برای استرس سالم، در طول سال گذشته، از عدد ۳/۷ به عدد ۳/۹ افزایش یافته است (در یک بازهی عددی بین ۱ تا ۱۰، که در آن عدد ۱، معادل استرس کم یا بدون استرس و عدد ۱۰ معادل مقدار زیاد استرس است).
آمریکاییها بهطور فزایندهای در مورد آینده کشور، احساس نگرانی میکنند
بیش از ۶۲ درصد از آمریکاییها گزارش کردهاند که جو سیاسی کنونی یک عامل استرسزای مهم است و بیش از دو سوم (معادل ۶۹ درصد) نیز گزارش کردهاند که موضوع آیندهی کشور، باعث نگرانی آنها میشود. این آمار جدید حاکی از یک جهش قابلتوجه نسبت به آمار سال ۲۰۱۷ (معادل ۶۳ درصد) بود. همچنین بیشتر آمریکاییها (حدود ۶۱ درصد) نیز با این ایده مخالف هستند که این کشور در مسیر قدرتمندتر شدن نسبت به هر زمان دیگر قرار دارد. بهدلیل نگرانی آنها از وضعیت کشور، نزدیک به نیمی از آمریکاییها (۴۵ درصد) گفتهاند که هماکنون بیشتر برای حمایت کردن از جنبشهایی که در راستای ارزشهای آنها قرار میگیرد، احساس اجبار میکنند.
از دیگر از یافتههای مهم این بود که تقریباً یک چهارم (۲۴ درصد) از بزرگسالان، تبعیض را بهعنوان یکی از منابع مهم استرس توصیف کردند؛ این رقم تاکنون بالاترین درصدی بود که از سال ۲۰۱۵، در این نظرسنجی بهدست آمده بود. در سال ۲۰۱۸، ۴۶ درصد از بزرگسالان سیاهپوست و ۳۶ درصد از بزرگسالان اسپانیاییتبار، در مقایسه با ۱۴ درصد از بزرگسالان سفیدپوست، تبعیض را بهعنوان یک عامل مهم استرسزا گزارش کردهاند.
.: Weblog Themes By Pichak :.